Prea multe sarcini de indeplinit, la munca, si prea putina energie din partea angajatilor pentru a respecta termenul limita?

In cazul in care sefii s-ar intreba ce anume duce la scaderea productivitatii in cazul subordonatilor lor, ocupantii unor functii de conducere din Marea Britanie ar fi surprinsi sa auda ca o treime dintre angajatii lor recunosc cu franchete ca s-au uitat la filme porno in timpul serviciului. Si, ca si cand acest aspect nu ar fi fost suficient, mai mult de jumatate dintre lucratori spun ca s-au intors din pauza de masa beti.

Potrivit tabloidului "The Sun", 33% dintre angajatii chestionati au scapat fara nici o avertizare, dat fiind faptul ca mai putin de o zecime dintre "vinovati" au fost prinsi asupra faptului implinit. Mai mult de jumatate dintre repondentii la respectivul sondaj au recunoscut, insa, ca la serviciu au fost luati drept bolnavi, cad ei erau, de fapt, mahmuri.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.