E adevarat ca sexul si ecologia nu prea pot fi puse in aceeasi oala, insa grupul activist care militeaza pentru drepturile animalelor PETA, a reusit sa le introduca pe amundoua in acelasi spot publicitar, "Veggie Love", destinat femeilor "indragostite" de legume.
Clipul foarte provocator, realizat de ecologistii de la PETA, prezenta cateva femei foarte frumaose, imbracate in lenjerie sexy, care afiseaza posturi si miscari lascive, folosindu-se de plante: dovleci, brocoli, vinete si asparagus.

Spotul este o miscare destul de inteligenta a PETA, insa NBC a refuzat sa-si dea acordul pentru "Veggie Love", deoarece e mult prea incitant si contine asocieri licentioase. Acestia intentionau sa-l lanseze in cadrul emisiunii Superbowl Extravaganza, de aceasta duminica, eveniment care este urmarit de aproximativ 70 milioane de americani. Insa cateva parti din materialul PETA "Studies show vegetarians have better sex" au fost interzise (cele in care unul dintre modele lingea un dovleac si altul il tinea jucaus in poala). Aici puteti vedea in original, reclamatia pe care a primit-o PETA de la NBC.

Bineinteles faptul ca NBC le-a interzis sa-l difuzeze, nu a facut decat sa le aduca cu cateva milioane de vizite in plus pe situl official PETA, reusind sa economiseasca 3 milioane de dolari.


Feeling Lucky? Enter to Win!
Crezul PETA: Stim cu totii de secole, ca vegetarienii au o activitate sexuala mai buna. Medicii sunt de acord cu faptul ca un consum regulat de carne poate bloca arterele, si incetini circulatia sangelui, astfel "carnivorii" nu vor fi capabili de un efort sustinut pe o perioada mai lunga de timo. De asemenea, Potrivit PETA, foarte multe plante sunt dotate cu nutrienti afrodisiaci si alte substante chimice care imbunatatesc activitatea si performanta sexuala.

"Studies show vegetarians have better sex" : GO VEG !!


'Veggie Love': PETA's Banned Super Bowl Ad


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.