Femeile simt ca au ajuns la apogeul frumusetii cand au 32 de ani, aceasta fiind varsta la care increderea in sine si experienta de viata genereaza senzatia de frumusete, potrivit unui studiu publicat de telegraph.co.uk
Aproape 40% dintre femeile consultate in cadrul studiului au spus ca s-au simtit mai atractive ca oricand la aceas­ta varsta. Majoritatea repon­dentelor au declarat ca, la 32 de ani, viata lor reprezenta un mix de incredere in sine derivat din experienta de viata, o viata sentimentala activa si place­rea de a savu­ra experiente culinare. Psiho­logul Sandra Wheatley a declarat, pentru publicatia Daily Mail, ca gaseste rezultatele studiului "incura­ja­toare"deoarece indica fap­tul ca femeile valo­rizeaza in egala masura expe­rientele de viata par­curse, cat si aspec­tul fizic agreabil. "Feme­ile sunt tot mai mult modelate ca personalitate. Este un semn ca incep sa fie apre­ciate pentru ceea ce sunt si pentru potentialul lor, nu doar pentru aspectul exterior", a spus psihologul.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.