Dezvoltarea pe care Dubai-ul a cunoscut-o in ultimii ani se vede foarte bine in mai toate domeniile. Reteta a fost cat se poate de simpla: petrolul inseamna bani, banii inseamna investitii, investitiile atrag turisti care vin cu sume uriase pentru o oaza de liniste si lux.
Daca tot au dat de bani, arabii si-au descoperit si gusturi alese pentru masinile super luxoase, cu sute de cai putere si neaparat un aspect exterior menit sa arate celorlalti ca inauntru se afla o persoana puternica. Asa au aparut masinile cu caroserii din crom sau, mai nou, acoperite in aur! Cum e posibil?

Procesul tehnologic e asemanator cu cel aplicat la suflarea bijuteriilor cu pretiosul metal. Se ia un Mercedes C63 AMG cu un pret de aproximativ 80.000 $ si se aplica pe caroserie un strat subtire din aur, care valoreaza mai mult decat jumatate din pretul masinii.

Nu ratati galeria foto! O gasiti aici.


Despre autor:

Yuppy

Citeste articolul integral in Yuppy

Sursa: Yuppy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.