Un barbat arestat in Mexic a marturisit ca, in ultimii zece ani, a "scapat" de 300 de cadavre topindu-le cu diverse substante chimice pentru o organizatie mafiota implicata in traficul de droguri, relateaza bbc.co.uk
Santiago Meza, supranumit si "bucatarul", a mentionat ca a fost platit cu 600 de dolari pe saptamana pentru a dizolva in soda caustica cadavrele unor mafioti ucisi de organizatiile rivale. Barbatul a aparut in fata camerelor de filmat dupa ce a fost arestat de armata mexicana in apropierea orasului Tijuana.

Peste 700 de persoane si-au pierdut viata la granita dintre Mexic si Statele Unite ale Americii, in ultimul an, in razboiul drogurilor. Potrivit spuselor armatei mexicane, afirmatiile lui Meza sunt reale. "Mi-au adus cadavrele si eu doar am scapat de ele,"a decla­rat barbatul in fata jurnalistilor chiar in incinta "laboratorului" in care si-a dus sarcinile la bun sfarsit timp de zece ani.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.