Barbatul cu cele mai lungi mustati din Europa s-a aflat, la sfirsitul saptaminii trecute, la Alba Iulia. El se numeste Davico Pasqualino si face parte din grupul istoric "Pietro Micca". Acestia au fost prezenti la Zilele municipiului si au facut o demonstratie de lupte medievale.

Davico Pasqualino a fost desemnat "omul cu cele mai lungi mustati din Europa" la Festivalul International al Mustatilor, organizat in Bergamo. In competitie s-au inscris 165 de concurenti, iar Davico a fost desemnat cistigator cu o mustata de 136 de centimetri.

El a povestit pentru "Evenimentul zilei" ca aceasta pasiune o are de la tatal si bunicul sau, care la rindul lor aveau mustati foarte frumoase, dar in limitele normalului. Italianul nu a vrut sa spuna ce virsta are, insa nu a ascuns faptul ca mustata sa are 20 de ani.

Nu a vrut sa dezvaluie nici secretul intretinerii acesteia, spunind ca se transmite din tata in fiu. Davico Pasqualino s-a laudat insa cu "ajutorul" pe care l-a primit din partea mustatilor de-a lungul timpului, in momente mai intime, sustinind ca orice femeie ar trebui sa incerce un barbat cu mustata.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.