Un manechin brazilian in varsta de 20 de ani a ramas fara maini si fara picioare din cauza unei bacterii ucigase, relateaza The Sun

Mariana Bridi da Costa a reprezentat Brazilia in finala concursului de frumusete Miss World in 2007. Fericitul eveniment a fost insa urmat de unul tragic. Medicii au fost nevoiti sa-i amputeze membrele, dupa ce modelul s-a imbolnavit de un virus ce s-a raspandit in corp.

“S-a imbolnavit pe 30 decembrie si am dus-o la spital, unde a fost diagnosticata gresit cu piatra la rinichi. I-au dat niste medicamente si au trimis-o acasa, insa dupa doua zile a inceput sa se simta mai rau”, a declarat prietenul acesteia, Thiago Simoes.

“Am dus-o din nou la spital, unde ni s-a spus ca prezinta o infectie grava. Starea ei s-a inrautatit iar circulatia sangelui in membre a fost blocata”, a adaugat acesta.

Doctorii au luat astfel nefericita decizie de a-i amputa picioarele, ca urmare a raspandirii virusului in sange. Ulterior, au decis sa-i amputeze si mainile.

Cosmarul nu s-a oprit aici. Dupa operatie, aceasta a suferit o hemoragie interna, fiind supusa de urgenta unei alte operatii.

In prezent, Mariana se afla in stare critica la un spital din orasul brazilian Serra, fiind tinuta in viata cu ajutorul aparatelor. Pentru a fi salvata, Mariana are nevoie de transfuzii de sange, o alta piedica, dat fiind faptul ca ea prezinta o grupa rara de sange, 0 negativ.

Doctorii au dezvaluit faptul ca infectia a fost cauzata de bacteria pseudomonas aeruginosa.

“Este o poveste trista dar tragica si disperata in acelasi timp, si facem apel la potentiali donatori sa ne sara in ajutor si sa ne doneze sange pentru Mariana. Vrem doar sa supravietuiasca” a declarat tatal acesteia, Agnaldo Costa.

Bridi a fost finalista in Brazilia pentru Miss World in 2006 si in 2007. Tot in 2007, si-a reprezentat tara si in China, in cadrul concursului international Miss Bikini.

In cadrul competitiei din urma s-a clasat pe locul 6 din 50 de candidate si a primit premiul pentru cel mai frumos corp.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.