Se spune ca o persoana sensibila plange cu lacrimi de crocodil, de fiecare data cand are probleme. In cazul unei britanice, vorba se aplica in cel mai ciudat mod cu putinta: femeia care suferea de o boala cu acest nume, plangea de fiecare data cand incearca sa manance. Din fericire, dupa 15 ani de chin, medicii au gasit solutia salvatoare - un tratament cu botox.
Patricia Webster, o femeie de 58 de ani din Marea Britanie a suferit teribil, pana recent: de fiecare data cand se aseza la masa, incepea calvarul - lacrimile ii siroiau pe obraji, de parca cineva i-ar fi dat o veste cumplita. In realitate, insa, britanica, mama a trei copii, suferea de o boala rara si extrem de periculoasa, cu care a fost diagnosticata in 1991, sindromul Guillain-Barre. Boala afecteaza, progresiv, toti nervii din corpul uman, facand ca, in timp, pacientul sa isi piarda total mobilitatea.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.