Un barbat in varsta de 32 de ani, din localitatea nemteana Tamaseni, a fost jefuit chiar in timp ce dona sange, la o policlinica din Roman.

Petru Budau s-a intors recent din Italia si, vrand sa faca un gest umanitar pentru semenii sai, a decis sa doneze sange pentru prima oara in viata, fara nici o pretentie materiala. El s-a dus la clinica specializata din Roman, s-a dezbracat pe hol asa cum i s-a cerut, insa la iesirea din laborator a constatat ca-i fusesera furate o bluza, incaltamintea si paltonul in care avea actele de identitate si ale masinii, precum si suma de 600 de euro pe care intentiona sa o schimbe la banca. Suparat, barbatul a reclamat cele intamplate si s-a plans ca nu s-a asigurat o paza corespunzatoare pentru hainele pe care le lasase pe holul unitatii sanitare, insa, in final, tot lui i s-a reprosat faptul ca nu fusese vigilent.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.