Barbatii insurati sunt mai responsabili si mai atragatori decat burlacii. Ei stiu deja ce inseamna sa fii capul unei familii, sa fii protector cu partenerul si copiii, iar aceste atuuri sunt cele mai apreciate de femei.

Experienta sexuala este unul din motivele pentru care femeile aleg mai degraba un barbat cu micutul in brate decat un burlac nonconformist, informeaza Discoveringdad.net, citat de ziare.com. Iata cateva dintre explicatiile acestei diferente calitative si optionale:

1) Sexul tare

Odata devenit tatic, barbatul are garantia ca este expert in pat. El are dovada ca tactica lui de a face dragoste da roade, tocmai de aceea se foloseste de farmecul paternitatii pentru a atrage privirile altor femei. Mai mult, doamnele sunt cele care se uita cu incredere la un tatic, pentru ca stie ca ii poate oferi cele mai fierbinti nopti de amor. Burlacii insa sunt priviti cu scepticism, iar multe femei nu sunt dispuse sa experimenteze.

2) Stil impecabil

Odata cu varsta si aparitia unui copil, in orice barbat apare simtul responsabilitatii. Totodata, el simte ca si-ar putea pierde farmecul si tocmai de aceea este mult mai atent la vestimentatia si stilul adoptat. Astfel, el face cele mai potrivite alegeri in materie de stiluri vestimentare si poate fi si sexy si om de afaceri foarte ocupat, dar si tandru.

3) Stiu sa faca economii

Tatii stiu sa isi gestioneze bugetul pentru o luna in asa fel incat si copilul si partenera sa fie multumiti. Ca un adevarat cap al familiei, el stie deja sa asigure siguranta financiara a femeii, dar si copilului sau. Astfel, stilul de barbat care face economii este pe placul femeilor care cauta, in primul rand, stabilitate financiara, potrivit studiilor realizate recent de sociologi.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.