Un american de aproape 290 de kg, caruia i se mai dadusera doar cateva luni de trait, si-a schimbat total viata, slabind 177 de kg. Acum duce o viata normala, implinita, lucrand ca antrenor de fitness.

David Smith, in varsta de 31 de ani, a reusit, in doar doi ani, sa ajunga de la 286 kg la 109 kg. Barbatul cantarea aproape cat un urs brun si ajunsese intr-o stare de depresie avansata. Ca printr-o minune, s-a hotarat sa nu se lase batut atat de usor, drept pentru care a apelat la ajutorul unui instructor de fitness.

Datorita programului sever de exercitii fizice stabilit de acesta a reusit sa slabeasca peste 150 de kilograme, ramanand, din pacate, cu o cantitate uriasa de piele flescaita. Aceasta nu putea fi eliminata, de asemenea, prin sport. Drept pentru care, in decursul unui singur an, a suferit patru operatii de indepartare a surplusului de piele. Ii erau absolut imperative si o operatie de laser la ochi, precum si reparatii dentare - deoarece reusise sa isi distruga dintii din cauza dulciurilor si a bauturilor gazoase.

Rezultatul acestui regim spartan: dintr-un om retras, care nu iesea din casa decat noaptea, a ajuns un antrenor de fitness de succes si si-a intalnit prima iubita.

Batjocorit de cei din jur

David declara: "Cand aveam 26 de ani, doctorii mi-au zis ca mai aveam numai patru luni de trait, din cauza supraponderalitatii mele. Eram omul-munte. Toata lumea ma evita, nici eu nu ma mai suportam; dar, deodata, m-am trezit din disperarea care ma cuprinsese si am realizat ca daca imi plang de mila nu imi voi rezolva problemele. Am decis sa imi schimb existenta, si m-am apucat de sport. Acum sunt un om total schimbat, nu doar din punct de vedere fizic, ci si psihic.

Barbatul a reusit sa ajunga la acea monstruoasa greutate mancand cantitati uriase de pizza, burgeri, dulciuri de tot felul, completate de sucuri carbogazoase. A devenit tinta glumelor proaste ale celor din jur - care il numeau "omul-elefant" -, iar fetele nu se apropiau de el.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.