Japonezii au facut o adevarata obsesie pentru preparatele culinare pe baza de colagen, fiind convinsi ca astfel isi vor pastra tineretea si prospetimea tenului o perioada cat mai lunga de timp.
In toata tara a rasarit peste noapte un numar impresionant de restaurante care se intrec in servirea unor preparate pe baza de colagen, considerat mai nou un fel de elixir al tineretii, relateaza telegraph.co.uk.

Aripioare de rechin, pielite de pui sau alte delicatese se afla pe meniul localurilor ce promit femeilor tinerete si frumusete un numar cat mai mare de ani. Colagenul - proteina transparenta - este topit si apoi turnat peste fructe, legume, carne si peste. Supermarketurile si magazinele alimentare comercializeaza, de asemenea, produse imbogatite cu respectiva proteina, cum ar fi dulciuri, suplimente si chiar taitei. Semn ca populatia este mai mult decat deschisa la acest tip de produse, vanzarile au fost duble fata de estimarile initiale din noiembrie 2008.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.