Aripioare de rechin, pielite de pui sau alte delicatese se afla pe meniul localurilor ce promit femeilor tinerete si frumusete un numar cat mai mare de ani. Colagenul - proteina transparenta - este topit si apoi turnat peste fructe, legume, carne si peste. Supermarketurile si magazinele alimentare comercializeaza, de asemenea, produse imbogatite cu respectiva proteina, cum ar fi dulciuri, suplimente si chiar taitei. Semn ca populatia este mai mult decat deschisa la acest tip de produse, vanzarile au fost duble fata de estimarile initiale din noiembrie 2008.
Despre autor:
Sursa: Ziua
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Ce planuri are PKO Bank în România: cea mai mare bancă din Polonia are active...
Sursa: futurebanking.ro
-
Sumă record cheltuită de utilizatorii OnlyFans în 2024. Câți bani au ajuns la...
Sursa: wall-street.ro
-
FRENVI, compania care îți pune pe masă tacâmuri sustenabile și comestibile
Sursa: green.start-up.ro
-
Românca Alina Sabău, antreprenoare în fashion de lux, va deschide un nou...
Sursa: retail.ro
-
Ideea simplă care digitalizează un domeniu blocat în timp | Cum funcționează...
Sursa: start-up.ro
-
Tot ce trebuie să știi despre RODIE, fructul-minune cu multiple beneficii...
Sursa: garbo.ro
-
INTERVIU EXCLUSIV: Cravata Galbenă, filmul prin care Serge Celebidachi aduce...
Sursa: kudika.ro