O frunte pentru reclame si sani ca suport publicitar s-au inchiriat pana acum de cateva ori pe Internet. Doi germani merg si mai departe, scotandu-si la licitatie propriile creiere. Pentru 24 de ore, cei doi isi vor intrebuinta mintea in folosul celui care va castiga licitatia. Meike Duch si prietenul ei, Andreas Lietzow, sunt de parere ca mintea lor este cel mai bun lucru pe care il pot oferi celor din jur.

"Marfa" scoasa la licitatie este de foarte buna calitate, proprietarii celor doua creiere fiind considerati niste genii. Femeia e detinatoarea recordului mondial la calcul matematic fa- cut in gand, iar Andreas a obtinut locul doi la campionatele Germaniei de memorare. Numarul "pi" este un sir nesfarsit de cifre. Orice calculator reda acest numar ca fiind 3,1415927. Meike Duch a reusit sa memoreze nu mai putin de 5.555 de cifre ale numarului "pi". Ea a redat apoi aceste cifre, in ordine corecta, fara nici cea mai mica greseala. Scrierea acestora a durat sase ore si 43 de minute, ceea ce i-a adus titlul mondial in materie de memorare. Cei doi germani spun ca mintea lor ar putea fi folosita in multe domenii.

"Oferta noastra se adreseaza celor care au nevoie, pentru o perioada scurta de timp, de mult mai multa materie cenusie decat i-a inzestrat natura. Poate fi cineva care trebuie sa memoreze in timp scurt foarte multe date sau vreun elev care are nevoie de creierul unui geniu pentru urmatoarea lucrare la matematica. Suntem experti si in antrenarea memoriei, oferind cursuri in acest sens. Persoana care castiga licitatia poate folosi mintea noastra in orice domeniu", explica Meike Duch pe site-ul "eBay", unde are loc licitatia. Neobisnuita oferta a fost lansata joi, la pretul de pornire de 50 de euro. Pana aseara, licitatia ajunsese la 1.200 de euro, ofertele putand fi depuse pana maine seara.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.