Domnilor, mare grija cu ce va suparati consoartele! Furia unei sotii din Australia, care banuia ca partenerul o insela, a impins-o pe aceasta catre un gest extrem: i-a dat foc la organele genitale.

Bietul om a murit la spital in chinuri groaznice, trei saptamani mai tarziu. Dar daca aveti impresia ca aceasta este cea mai cumplita tortura la care a fost supus un barbat casatorit, in plina era moderna, va inselati. Potrivit presei britanice, si alte femei furioase au pus la cale planuri cu adevarat diabolice pentru a se razbuna. Au distrus si ars din temelii caminul conjugal...sau pur si simplu si-au ucis, in mediu virtual, sau chiar in viata reala, sotul necredincios.'

"Am vrut sa ii ard penisul pentru ca imi apartine mie si nimanui altcuiva", s-a aparat femeia acuzata ca a ars organele genitale ale barbatului cu care traise ani de zile. In timp ce australianca Rajini Narayan, in varsta de 44 de ani, a marturisit vecinilor ca, din gelozie, i-a dat foc podoabelor sotului, dupa ce l-a vazut imbratisand o alta femeie, o nevasta de aceeasi varsta, dar din Japonia a decis fara drept de apel sa isi "ucida" partenerul de viata, cu care se casatorise virtual, in cadul popularului joc "Second Life". Si asta dupa ce omul divortase de ea, fara sa ii ceara acordul. Chiar daca nu s-au vazut niciodata in viata reala, cei doi japonezi, oameni in toata firea, si-au unit destinele pe Internet. "Au trait" fericiti pana intr-o zi cand omul s-a decis ca vrea un divort. Furioasa, profesoara de pian s-a folosit de parola omului si a intrat pe contul acestuia, "ucigandu-l".

O alta partenera-problema este nimeni alta decat o fosta membra a formatiei TLC, Lisa 'Left-Eye' Lopes. In urma cu mai bine de 10 ani, tanara a distrus casa iubitului sau de la acea vreme, spargandu-i toate geamurile si dandu-i foc la pantofi, pe motiv ca barbatul fusese infidel si uneori chiar violent.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.