Ceasul va costa 170 de euro si, cu ajutorul acestuia, parintii isi vor putea localiza, prin satelit, copiii la o distanta aproximativa de 3,5 metri.

Un nou ceas destinat celor mici, care are incorporat un dispozitiv de localizare GPS, va fi lansat de o companie britanica, astfel ca parintii isi vor putea urmari copiii de fiecare data cand acestia parasesc locuinta, informeaza dailymail.co.uk.

Ceasul digital Nu.M8 foloseste aceeasi tehnologie GPS ca sistemul de navigatie destinat unei masini si are un sistem de securitate care ii va anunta pe parinti in cazul in care este indepartat de la mana. Acesta va costa aproximativ 170 de euro si va fi incarcat lunar, in functie de cat de des este folosit, pentru un pret de 22 de euro.

Sistemul GPS trimite un semnal catre satelit, iar cu ajutorul Internetului, accesand o pagina securizata, se pot afla distanta si adresa exacta la care se afla posesorul ceasului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.