Cine iubeste mai mult? Dar cine da mai mult? Cine este mai fericit intr-o relatie? Dar cine se indragosteste mai des? Si sunt femeile sau barbatii cei care se sinucid mai frecvent in urma despartirilor amoroase? - sunt cateva dintre intrebarile la care specialistii au incercat sa ofere cateva raspunsuri pertinente, dupa cum informeaza www.csid.ro.

Cine iubeste mai mult?

Potrivit unui studiu, femeile isi iubesc partenerul cel putin la fel de profund ca pe ele insele. In plus, tind sa-si respecte partenerii mai mult.

Cine se indragosteste mai des?

Barbatii se indragostesc la prima vedere la fel de frecvent precum femeile, 54% dintre femei si 63% dintre barbati cred in dragostea la prima vedere. La ... a doua privire, femeile se indragostesc mai des decat barbatii si vorbesc mai mult despre sentimentele lor, in cea mai mare parte de natura euforica. Tot ele sunt mai devreme pregatite sa se casatoreasca si isi idealizeaza partenerii mai mult.

Cine este mai romantic?

Foarte interesante sunt rezultatele cercetarilor ce aratata ca barbatii sunt mult mai romantici. Ei se indragostesc mult mai repede la inceputul unui relatii (aproape 25% dintre barbati se indragostesc inainte de a patra intalnire, in comparatie cu doar 15% dintre femei).


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.