La cateva saptamani de la aflarea vestii ca este insarcinata, o americanca in varsta de 27 de ani a aflat cu surprindere ca traieste un adevarat miracol.

Si asta pentru ca va putea avea o sarcina normala, desi are un sistem de reproducere dublu, cu doua utere, doua vagine si doua coluri uterine. Cazul sau este extrem de rar, numai una dintr-un milion de femei avand aceasta stranie anatomie.

Odata sistemul dublu de reproducere diagnosticat, Lindsay Hasaj ar trebui sa aiba o sarcina perfect normala, titreaza "Daily Mail" in editia de luni. Medicii au fost surprinsi ca Lindsay Hasaj a reusit sa ramana gravida - si asta la numai doua luni dupa ce a hotarat impreuna cu sotul ei sa faca un copil - in conditiile in care sistemul dublu de reproducere reduce la jumatate sansele unei fertilizari. Pe langa cele doua utere, Lindsay are doua coluri uterine si doua vagine.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.