Un barbat din Republica Moldova, in varsta de 49 de ani, proaspat intors de la munca din strainatate, si-a impuscat vecinul, pe motiv ca, desi era deghizat in Mos Craciun, acesta nu a fost de acord sa intre si in casa sa pentru a face o bucurie si copiilor sai
Incidentul s-a petrecut, conform NewsIn, la sfarsitul anului 2008, in satul Caprineni, din raionul Hancesti (Republica Moldova). Agresorul, Valeriu Frunza, se afla, potrivit reprezentantilor politiei locale, intr-o stare avansata de ebrietate.

Proaspat intors de la munca din strainatate, moldoveanul a sarbatorit cu prietenii revenirea in tara, iar pe drumul spre casa acesta s-a intalnit cu vecinul sau, costumat in Mos Craciun, pe care l-a invitat energic sa intre si in casa lui. Confruntat cu refuzul vecinului, Frunza l-a impuscat mortal pe vecinul Mos Craciun cu un pistolet de calibru 16, de productie sovietica. Potrivit legislatiei moldovene, in cazul in care Frunza este gasit vinovat pentru omor din culpa, acesta risca o pedeapsa cu inchisoarea de 20 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.