Doi copii din Germania, indragostiti lulea, au incercat sa fuga in Africa pentru a se casatori, a anuntat luni politia germana.

In noaptea de Anul Nou, micutul Mika, de 6 ani, le povestea celor doua fetite ale iubitei tatalui sau, divortat, - Anna-Lena si Anna-Bell - despre vacanta pe care o petrecuse in Italia. "De acolo, copiii au inceput sa-si faca planuri de viitor", a spus Holger Jureczko, purtatorul de cuvant al politiei.

Ambii din familii monoparentale, Mika si Anna-Lena, in varsta de 7 ani, "se iubeau si au decis sa plece in Africa, unde este cald, luand-o cu ei, ca martor, pe sora mai mica a lui Anna-Lena, Anna-Bell, de 5 ani", potrivit NewsIn.

A doua zi, cei trei isi fac bagajele, luand "ochelari de soare, lucruri pentru plaja, haine subtiri si provizii" pentru calatorie. Ei pleaca din Langenhagen, suburbie a orasului Hanovra, in timp ce parintii lor dormeau, si se duc la casa unei prietene, care insa nu raspunde la sonerie.

Pleaca din oras, ajung la gara centrala, de unde se pregatesc sa ia un tren spre aeroport. Singuri pe peronul garii, cei trei copii atrag atentia personalului Cailor Ferate, care suna la politie.

Doi agenti reusesc sa-i convinga ca nu pot merge in Africa fara bani si fara bilete de avion. Pentru a-i linisti, ii duc intr-un tur cu ghid prin sediul politiei garii. Cei trei "au fost deosebit de impresionati de salile pentru arestul preventiv", potrivit purtatorului de cuvant.

"Cu siguranta, mai tarziu vor putea sa-si realizeze visele", a conchis purtatorul de cuvant.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.