Un barbat din Connecticut, in varsta de 79 de ani, a jucat la loterie dupa care a suferit un atac de cord fatal. La cateva saptamani de la nefericitul incident, sotia acestuia a descoperit ca biletul este castigator si valoreaza 10 milioane de dolari, relateaza The Telegraph

Astfel ca, vaduva, dar si copiii celor doi, au intrat in posesia fabuloasei averi, in timp ce deplang disparitia lui Donald Peters.

Acesta era pensionar, dupa ce a lucrat intr-o fabrica de confectii. In ziua cu ghinion, dar si cu noroc deopotriva, barbatul isi pierdea timpul in gradina din fata casei, cand a suferit un infarct.

Mai devreme in acea zi, el achizitionase un bilet la loterie, care va avea grija de nevasta sa in varsta de 59 de ani, dar si de restul familiei, pentru toata viata.

Charlotte si Donald urmau traditia de a juca la loterie de 20 de ani, respectand de fiecare data propria lor combinatie de numere. Indurerata, Charlotte nu a dat importanta lozului castigator, pe care l-a motolit si l-a aruncat intr-un sertar. Dupa cateva zile insa, cand s-a dus la bacanie, a aflat ca acolo se jucase lozul castigator, constatand cu stupoare ca era vorba chiar de numerele ei favorite.

Saptamana trecuta, vineri mai exact, femeia a incasat biletul castigator, in valoare de 10 milioane de dolari.

"Mi-am dorit intotdeauna o masina marca Corvette, insa nu cred ca voi cumpara una. Ma voi rezuma la o masina mai mica. S-ar putea sa merg si la cazino. Cred totusi ca ma voi duce acasa sa ma gandesc", a spus aceasta, imediat dupa ce a aflat suma castigata de sotul decedat.

Copiii au declarat pentru presa ca tatal lor ar fi gustat ironia, dar si ca este posibil ca acesta sa fie suparat pentru ca a murit exact cand a castigat atatia bani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.