Sute de mii de femei din intreaga lume protesteaza pentru ca li se interzice postarea pe site-ul de socializare a fotografiilor care le infatiseaza in timp ce isi alapteaza copiii.
Mamele cunoscatoare intr-ale Internetului si care alapteaza sunt furioase pe site-urile de socializare, precum Facebook si MySpace, deoarece acestea interzic publicarea fotografiilor care infatiseaza femei care-si hranesc in mod natural bebelusii. Ele au pus pe picioare o miscare de protest online, concretizata intr-o petitie adresata oficialilor Facebook, semnata de peste 130.000 de persoane, informeaza Times Online.

De cealalta parte, oficialii Facebook au declarat ca nu au nici o problema cu alaptatul, numai ca fotografiile in care apar sani dezveliti in totalitate sunt indecente si n-au ce cauta pe site. “Pozele care infatiseaza sani dezgoliti in intregime, adica in care pot fi vazute mameloane, incalca normele care interzic publicarea pe site a fotografiilor cu caracter obscen sau pornografic”, a declarat unul dintre purtatorii de cuvant de la Facebook, Barry Schnitt, precizand ca site-ul de socializare nu are nimic impotriva fotografiilor care nu se incadreaza in aceasta categorie.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.