Desi oamenii de stiinta nu stiu deocamdata care este impactul real al fosfatatilor asupra dezvoltarii cancerului la oameni, autorii studiului preconizeaza limitarea consumului acestui aditiv alimentar. "Credem ca o mai buna regularizare a nivelului fosfatatilor anorganici in regimul alimentar (al oamenilor) ar putea fi cruciala, atat ca metoda de tratare cat si de prevenire a cancerului pulmonar", a declarat Myong-Haing Cho de la Universitatea Nationala din Seul, principalul autor al studiului.
Despre autor:

Sursa: Ziua
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Ce planuri are PKO Bank în România: cea mai mare bancă din Polonia are active...
Sursa: futurebanking.ro
-
Doar 8% din fondatorii de start-ups sunt femei tinere
Sursa: green.start-up.ro
-
Ilinca Păun: “Education is the cornerstone of empowerment”
Sursa: start-up.ro
-
Lucruri surprinzătoare pe care nu le știai despre Castelul Peleș: Cu...
Sursa: garbo.ro
-
Vlăduța Lupău, reacție dură după ce un designer ar fi folosit imaginea ei: Am...
Sursa: kudika.ro
-
TikTok setează trendurile. 7 din 10 cărți în limba engleză sunt propulsate de...
Sursa: retail.ro
-
FOTO: Ce alte abateri grave a mai găsit ANPC la azilele de bătrâni din țară
Sursa: wall-street.ro