Pentru cei care nu s-au putut decide in timpul vietii daca sa isi faca sau nu retusuri de natura estetica, mai exista o solutie. Oricat ar parea de greu de crezut, cineva s-a gandit si la asta - sa ofere posibilitatea mortilor sa arate cat mai bine pe lumea cealalta.

Sau, pentru cine crede ca nu s-a distrat suficient in anii tineretii, la maturitate, sau, de ce nu, la batranete, exista o solutie: sa isi tocmeasca cateva fete cu inima tare, care sa faca striptease la capataiul mortului.
Par sinistre, insa ofertele de mai sus sunt cat se poate de reale. Ba mai mult, se bucura de un neasteptat succes in randul americanilor, respectiv al chinezilor, scrie "Pravda", conform Agerpres. Intreprinzatorii au si o explicatie pentru bunul mers al afacerii lor: "viitorii morti" vor ca prietenii si rudele lor sa-i tina minte frumosi.

De fapt, funeraliile sunt ultimul eveniment festiv al omului si nu este de mirare ca majoritatea persoanelor doresc sa arate bine in timpul lui. Potrivit unui proprietar al unei firme de pompe funebre din SUA, inainte de inmormantare persoanei decedate i se pot corectata ridurile. De asemenea, buzele pot fi umflate cu silicon, in asa fel incat chipul omului sa arate mult mai tanar.

Operatiile estetice nu sunt singura metoda de a lasa o amintire placuta celor apropiati. In orasul german Koeln, de exemplu, in cimitirul Ensen-Westhofen a aparut piatra funerara in care este montat un display LCD.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.