Un veteran de razboi, in varsta de 87 de ani, fost dascal la scoala din satul in care locuieste acum, a fost eroul unei intamplari de toata lauda, in care si-a dovedit curajul si puterea.

In ciuda varstei, acesta a reusit sa puna pe fuga un hot care a incercat sa ii fure pensia si cateva bunuri din casa. Nicolae Caruntu locuieste singur in satul Croici, judetul Gorj, iar incidentul, pe care l-a depasit cu mult curaj, a starnit admiratia politistilor.

Un hot s-a ales cu buza umflata dupa ce a incercat sa jefuiasca un barbat in varsta de 87 de ani, din satul gorjean Croici, de langa Matasari. Nicolae Caruntu este veteran de razboi si fost dascal. Batranul locuieste de mai multi ani singur, intr-o casa din satul Croici. Veteranul a trait luni seara o experienta care s-ar fi putut termina rau, dar din care, din fericire, a iesit insa teafar, dand dovada de mult curaj. Barbatul a infruntat de unul singur un hot care a incercat sa ii fure pensia si cateva lucruri de prin casa, intre care si televizorul.

Nicolae Caruntu a povestit politistilor ca hotul ii sustrasese anterior cateva bunuri din beciul casei. Luni noapte, talharul s-a intors si, ca sa se asigure ca poate opera linistit, a taiat curentul electric si a incercat sa intre peste batranul care se afla intr-una din camere.

Speriat ca a ramas pe intuneric, batranul a incercat sa vada ce se intampla, dar l-a vazut pe hot cum incerca sa intre in casa pe fereastra. Fara sa isi piarda cumpatul, veteranul de razboi a ajuns fata in fata cu hotul care purta o cagula si i-a spus acestuia sa plece. Hotul l-a imbrancit, dar nici batranul nu a stat degeaba si l-a lovit unde a apucat, cu pumnii si picioarele. Mascatul si veteranul de razboi s-au luptat parte in parte. In urma „meciului“, Nicolae Caruntu s-a ales si el cu buza sparta, fiind lovit cu putere peste fata de mascat.

Fuga este sanatoasa

Vazand ca pierde din altercatia cu batranul care s-a dovedit mai tare decat el, hotul a mai dat un pumn si a rupt-o la fuga prin gradinile caselor vecine.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.