Devii ridicol de bogat, esti extrem de geek si vrei sa-ti arunci banii pe gadgeturi. Ghid de shopping extravagant.

Nu e vorba despre telefoane incrustate cu diamante si nici despre USG-uri placate cu aur. Sunt tehnologii care isi merita fiecare ban din contul tau gras. „PC World“ le face un inventariu in plina criza financiara.

1. Kaleidescape home entertainment system. La un pret ce sare de 10.000 de dolari, acest sistem, odata instalat in locuinta, te va scapa de toata bataia de cap pe care ti-o dau DVD-urile, fie ele zgariate sau pierdute pe sub pat. Stochezi pur si simplu discurile pe serverele Kaleidescape din casa si dai apoi drumul filmelor in oricare dintre incaperi gratie playerului cu care e dotat sistemul.

2.Hardcore Reactor Extreme Desktop PC rezolva, in schimbul a 10.000 de dolari, o bataie de cap eterna a celor care vor sa care peste tot cu ei calculatorul personal. Inclusiv in cada. Componentele acestei masinarii sunt scaldate de un lichid de racire care duce la o absorbire a caldurii de zece ori mai rapida decat o face aerul.

3. Motorola Aura te invata ca nu e musai sa dai un milion de euro pentru un telefon mobil tras in diamante si rubine. Cu 2.000 de dolari scosi din buzunar pentru un Motorola Aura ai parte de un ecran rotund, primul de acest gen de pe piata, alcatuit din 16 milioane de culori si 300 dpi. Tastatura este din aluminiu, iar ecranul este acoperit cu o lentila din cristal de safir de 62 de carate.

4. Tesla Roadster este a treia optiune pentru cei care credeau ca masinile sunt doar de doua feluri: cele politic corecte fata de mediu, dar care se tarasc ca melcu’ pana la destinatie, sau cele care ard combustibil cat vezi cu ochii. 100% electrica, ajunge de la 0 la 60 km/h in patru secunde si are o autonomie de aproape 400 de kilometri.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.