O intalnire romantica intre doi indragostiti, pe malul oceanului, care urma sa se incheie cu o cerere in casatorie, s-a sfarsit tragic dupa ce o tanara in varsta de 22 de ani a fost luata in larg de un val, relateaza Huffington Post

Scott Napper a dus-o pe prietena sa, Leafil Alforque, pe Coasta Oregon, cu gandul sa o ceara in casatorie.

Locul din apropierea plajei Neskowin este cunoscut in randul tinerilor din pricina unei stanci cu traditie in cereri in casatorie, botezata "Proposal stone".

Cei doi se intalneau din anul 2005, cand s-au cunoscut pe internet. Leafil era originara din Filipine si ajunsese in statul american Oregon dupa ce obtinuse o viza, cu doar trei zile inainte de fatala excursie.

Partenerul acesteia, in varsta de 45 de ani, a povestit ca fluxul i-a luat prin surprindere pe cand se aflau in preajma stancii cu traditie. El era pe punctul de a lansa marea intrebare si de a-i da inelul ce il purta in buzunar, cand un val de aproximativ 2 metri s-a indreptat spre ei.

"M-am intors cu spatele pentru a nu fi tarat de val, iar cand m-am uitat dupa Leafil fusese deja trasa in larg", a declarat barbatul. Tanara era mica de inaltime si cantarea doar 42 de kilograme.

"Am vazut-o pentru ultima oara inainte de a fi inghitita de apa cand se afla la aproximativ 10 metri in larg. Am vrut sa o sar sa o salvez, dar a disparut intr-un timp foarte scurt”, a mai spus Scott, dupa care a izbucnit in plans.

Echipele de salvare au ajuns imediat la fata locului si au inceput cautarile alaturi de acesta.

Ceata densa si apa agitata au impiedicat continuarea operatiunilor de salvare, care au fost intrerupte. Familia fetei disparute se afla in stare de soc si spera ca trupul tinerei sa fie gasit.

Autoritatile verifica in mod constat plaja pentru a descoperi orice fel de indiciii sau martori, iar politia nu suspecteaza ca ar fi vorba despre o crima sau un joc inselator intre cei doi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.