Ai vrut vreodata sa vezi cum arata gura ta din interior dar niciodata nu ai reusit sa vezi prea multe? Nici eu nu am vrut, insa acum este posibil cu ajutorul Camerei Dentare cu USB, o periuta de dinti la care este atasata o camera video cu USB.
Camera are un zoom de 30-50X, care o sa va arate fiecare mm al dintelui daca a fost bine curatat sau nu, iar cele 4 leduri cu lumina intensa de culoare alba, o sa permita camerei sa fac fotografii acolo unde nici lumina soarelui nu patrunde, potrivit Geardiary.com.

Camera-periuta poate fi reglata pe manual sau pe automat si poate face fotografii cu o rezolutie de 300k. Poate pentru unii este foarte inspaimantator sa-si vada dintii mariti la o asemenea magnitudine si poate ar prefera sa lase asta pe seama dentistului, insa este un experiment destul de intersant. Daca va iese maseaua de minte si vreti sa vedeti radacinile intelepciunii? Insa nu trebuie confundat cu un Endoscop USB.

Potrivit USB Feaver, camera costa 59.99 dolari si mai poate fi folosita pentru a va examina urechile, parul si alte parti ale corpului pe care doriti sa le verificati mai indeaproape. Camera este conectata prin USB la computerul dumneavoastra si are un senzor 1 / 4" CMOS care da high-resolution fotografiilor.

De asemenea cu aceasta jucarie veti putea si sa disecati plante, sa examinati bijuterii, parti ale computerului, monede; e o adevarata comoara la casa omului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.