Bautura a fost obtinuta din orz cultivat la bordul ISS in 2006, iar la fabricarea ei au contribuit Academia Rusa de stiinte, o universitate japoneza si gigantul japonez din industria berii, Sapporo.
Producatorii au obtinut 100 de litri de bere, cu o concentratie de alcool de 5,5%. Totusi, berea nu a fost pusa in vanzare, chiar daca brandul Sapporo ofera spre degustare japonezilor cateva mostre din aceasta bautura, ca o tentativa de impulsionare a renumelui marcii.
'Nu mai exista nicio bere ca aceasta, deoarece ea a fost obtinuta 100% din orz.'
Despre autor:
Sursa: Ziua
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Startup-ul românesc care a construit cea mai performantă aplicație din Europa
Sursa: start-up.ro
-
Restructurări în retail: Benetton se pregătește să închidă 500 de magazine
Sursa: retail.ro
-
Bogdan Antonescu, climatolog: „riscurile extreme din viitor pentru București”
Sursa: green.start-up.ro
-
Campanie Salt Bank: banca dublează donațiile românilor
Sursa: futurebanking.ro
-
Care este ziua ta norocoasă în funcție de zodie în săptămâna 9-15 decembrie...
Sursa: garbo.ro
-
Leacuri bătrânești pentru arsuri stomac - remedii naturale eficiente
Sursa: kudika.ro
-
CCR a decis când va analiza cererile de anulare a alegerilor
Sursa: wall-street.ro