Cum interesul elevilor pentru studiu este din ce in ce mai scazut, unii apeleaza la metode inedite pentru a-i atrage pe copii la scoala.

Conducerea unei scoli din Marea Britanie a investit 100.000 de lire sterline in toalete care sa-i relaxeze pe scolari in pauze cu... muzica simfonica.

Chiar daca cladirea urmeaza sa fie demolata peste patru ani, luxoasa toaleta cantatoare i-a multumit atat pe elevi, cat si pe profesorii Colegiului britanic de Arta 'Kingswood'. Cu toate acestea, criticile privitoare la cheltuielile considerate de unii 'inutile' nu au intarziat sa apara, relateaza 'Daily Mail'.

Contestatarii sustin ca daca toaletele au nevoie de reparatii, orice investitie e buna, dar de la asta pana la a dota baile cu senzori care sa declanseze muzica e cale lunga.

Desi scoala cu toalete cantatoare nu are un renume prea bun, rezultatele elevilor fiind moderate, si va fi demolata peste patru ani, directorul institutiei considera ca investitia este binevenita si ca elevii merita sa se bucure de cele mai bune conditii, chiar si in contextul crizei economice.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.