O femeie din Germania a fost condamnata luni, la Siegen, la patru ani si trei luni de inchisoare, pentru ca si-a omorat doi dintre bebelusi si i-a ascuns apoi in congelator, relateaza NewsIn.

Femeia, in varsta de 44 de ani, a fost gasita vinovata de uciderea, intre 2003 si 2007, a doi dintre cei trei bebelusi ai sai, pe care fiul sau in varsta de 18 ani i-a gasit in luna mai, in timp ce cauta o pizza in congelator.

Tribunalul a mai decis ca uciderea celui de-al treilea nou-nascut, in urma cu 20 de ani, s-a prescris. Parchetul ceruse o pedeapsa de opt ani si jumatate in inchisoare.

Monika Halbe, casatorita si mama a trei copii, care nu au remarcat niciodata sarcinile succesive ale femeii, a recunoscut printr-unul dintre avocatii sai ca a nascut acasa trei fete, in 1986, 1988 si 2004, pe care le-a pus apoi in congelator, in pungi de plastic.

Femeia, care avea probleme cu alcoolul, a reusit sa ascunda cele trei sarcini de familia sa. Totusi, unul dintre copiii sai a remarcat la un moment dat un miros ciudat provenind din cosul de rufe murdare al familiei.

Cadavrul unuia dintre nou-nascutii morti fusese depozitat in cos timp de patru zile, dupa care a fost congelat.

Acest dosar este cel putin al saselea caz de infanticid multiplu dezvaluit in ultimii doi ani in Germania. Cel mai cunoscut dosar este cel al unei femei din fosta RDG (Republica Democrata Germana), care si-a omorat noua dintre bebelusi dupa nastere si i-a ingropat in ghivece cu flori. Ea a fost condamnata in 2005 la 15 ani de inchisoare, pedeapsa confirmata la apel in 2008.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.