Comitetul de actiune politica pentru fenomenele extraterestre (o organizatie de lobby creata de americani care cred ca Pamantul a fost vizitat de extraterestri calatorind la bordul OZN-urilo) i-a scris presedintelui-ales al Statelor Unite, Barack Obama, rugandu-l sa ridice embargoului in vigoare de sase decenii asupra, citam: “adevarului in privinta unei prezente extratestre care a intrat in contact cu pamantenii”.
Organizatia doreste ca viitorul sef al Executivului american sa insiste ca armata si serviciile de informatii sa faca cunoscut tot ceea ce stiu despre acest subiect si sa initieze audieri in Congres, la care sa depuna marturie zeci de martori proveniti din institutii ale guvernului american care au dezvaluit deja dovezi extraordinare si sunt dispusi sa depuna marturie sub juramant.

OZN-istii spera sa reuseasca in demersul lor pentru ca echipa de tranzitie a lui Obama este condusa de John Podesta si printre posibill viitori ministri se numara si Bill Richardson, guvernatorul statului New Mexico, unde au fost observate foarte multe OZN-uri. Podesta, cand era seful de cabinet de la Casa Alba al presedintelui Clinton, a initiat un demers pentru declasificarea a 800 de milioane de pagiiini de documente ale serviciilor secrete. Intr-o conferinta de presa care poate fi vazuta pe You Tube, Podesta spunea: “A sosit timpul ca guvernul sa renunte la clasificarea drept secret a documentelor mai vechi de 25 de ani si sa puna la dispozitia oamenilor de stiinta date care ii vor ajuta pe acestia sa determine natura reala a fenomenului”.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.