Cea mai scumpa cusca pentru doi patrupezi, din rasa Great Dane, a fost realizata la cererea unor milionari britanici si a costat nu mai putin de 300.000 de euro.
Cusca special comandata va fi construita exclusiv pentru o proprietate din aproprierea Cirencester, Gloucestershire. In interior, cainii vor dormi pe pa turi din blana de oaie, controlate termic, isi vor spala labutele intr-un jacuzzi adanc de 45 de centimetri, vor putea asculta mu zica gratie unui sistem special creat, in valoare de aproximativ 180.000 euro, si se vor uita la o plasma de 70 cm, care va di fu za programe speciale pentru animale. Distribuitoare automatizate vor asigura apa filtrata si racita si mancare speciala pentru cei doi patrupezi. Fiecare catel va avea dormitor propriu cu ferestre mari prin care vor putea admira locul de joaca privat. Camere de supraveghere vor fi montate in spectaculoasa resedinta a cainilor si in jurul acesteia pentru ca cele doua animale sa poata fi monitorizate 24 de ore.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.