Politia japoneza a avut nevoie de doar doua minute si 30 de secunde pentru a aresta un barbat care eliberase 200 de insecte intr-un tren si pentru a curata “locul faptei”.

Faptul ca japonezii se misca foarte repede este un lucru cert si, mai mult decat atat, a fost si demonstrat. Politia japoneza a avut nevoie de doar doua minute si 30 de secunde pentru a “curata” 200 de insecte dintr-un tren de la periferia orasului Osaka si pentru a-l aresta pe cel care le-a eliberat, informeaza MEDIAFAX.

In momentul arestarii, japonezul, in varsta de 35 de ani, avea in rucsac zece borcane in care se aflau 3.600 de viermi de faina, insecte care pot atinge si 1,5 centimetri lungime.

"Dupa ce a fost arestat, barbatul a declarat ca a vrut sa sperie femeile si sa vada cum le tremura picioarele", a declarat un purtator de cuvant al politiei japoneze.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.