Numarul persoanelor care considera ca exista OZN-uri, extraterestri si fantome este mai mare decat al celor care cred in Dumnezeu.

Un studiu realizat recent in Marea Britanie dezvaluie faptul ca numai 54% din englezi cred in existenta lui Dumnezeu, in timp ce un procent ceva mai ridicat, 58%, socoteste evenimentele supranaturale ca fiind adevarate. Oamenii de stiinta au desco­perit ca femeile au tendinta sa dea crezare unor lucruri supranaturale mai des decat barbatii si au mai multe sanse sa viziteze un prezicator.

Aproape o treime din cei 3.000 de oameni intervievati in cadrul studiului pretind ca au fost martorii unei intamplari paranor­male. Iar, aproximativ 37% au spus ca extraterestrii si fantomele stau la baza sistemului lor de credinte.

O serie de documente oficiale declasificate in Marea Britanie, luna trecuta, dezvaluie cateva cazuri uimitoare in care avioane pline de oameni au fost la un pas de o coliziune cu OZN-uri sau cazuri de rapiri raportate direct Ministerului de Aparare.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.