Dimineata in bucatarie, la pranz la birou sau dupa-amiaza in sufragerie, ceasca de cafea a ajuns sa fie un element nelipsit din decor. Ne-am obisnuit sa bem cafea cand iesim in oras cu prietenii sau la serviciu in pauza de pranz. Medicii specialisti spun ca savurarea unei cesti de cafea de trei ori pe zi poate fi benefica, insa in combinatie cu tutunul sau alcoolul poate avea efecte secundare nedorite.
Cafeaua romanilor este facuta dupa o reteta simpla: cafea naturala macinata, la ibric, cu zahar putin si fara lapte. Cei mai multi dintre consumatori spun ca prefera o cafea cu o tarie medie, potrivit unui studiu realizat anul trecut de Daedalus Consulting. Aproximativ jumatate dintre amatorii de cofeina spun ca beau o singura ceasca de cafea pe zi, iar 30 la suta savureaza cel putin 2-3 cesti zilnic.
Exista insa si bautori de cafea care fac excese: peste 10 la suta din cei care prefera cafeaua naturala si 9 la suta din “pasionatii” de cafea instant consuma mai mult de trei cesti zilnic.
Despre autor:
Sursa: Adevarul
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Ce planuri are PKO Bank în România: cea mai mare bancă din Polonia are active...
Sursa: futurebanking.ro
-
Sumă record cheltuită de utilizatorii OnlyFans în 2024. Câți bani au ajuns la...
Sursa: wall-street.ro
-
FRENVI, compania care îți pune pe masă tacâmuri sustenabile și comestibile
Sursa: green.start-up.ro
-
Românca Alina Sabău, antreprenoare în fashion de lux, va deschide un nou...
Sursa: retail.ro
-
Ideea simplă care digitalizează un domeniu blocat în timp | Cum funcționează...
Sursa: start-up.ro
-
Avionul care ar fi dispărut în 1955 și ar fi reapărut în 1985. Adevărul din...
Sursa: garbo.ro
-
1 Decembrie, ușa nevăzută către sfârșitul anului. Portalul magic al tuturor...
Sursa: kudika.ro