Insa, in "Terminalul" turistul nu are actele in regula si neputand intra in Statele Unite este obligat sa traiasca in aeroport pana la rezolvarea razboiului izbucnit in tara sa, in timpul zborului. Spre deosebire de eroul filmului, japonezul a ales de bunavoie sa locuiasca in terminal.

Probabil Hiroshi Nohara a vrut sa schimbe putin scenariul filmului, si asta chiar pe pielea sa. Japonezul a sosit cu viza de turist in Mexic si refuza sa paraseasca aeroportul. Si nu de ieri de azi, ci de aproape trei luni de zile, relateaza Realitatea TV. Turistul, ajuns un fel de vedeta locala, nu poate sa explice de ce a ales aceasta modalitate de a-si petrece concediul.

Hiroshi Nohara a ajuns pe Aeroportul International Benito Juarez din capitala Mexicului in luna septembrie si de atunci nu a mai parasit incinta Terminalului 1. Motivele nici el nu si le poate explica, dar a spus ca ii place in aeroport si nu intentioneaza sa plece prea curand. Mananca ce ii ofera gratis fast-foodurile si doarme pe un scaun.