Un fost postas din Marea Britanie a devenit, la scurt timp dupa moarte, o adevarata celebritate in Olanda. Subita popularitate i-a adus-o chiar propria cenusa, depusa de rude intr-un recipient din plastic si purtata de Marea Nordului pana la tarmul olandez.

Dupa incinerarea trupului neinsufletit al lui John Lea, unul dintre fiii acestuia a decis sa puna cenusa tatalui sau intr-o cutie din plastic pentru ca astfel batranul sa aiba parte de o ultima "aventura iesita din comun".

Alaturi de cenusa, in recipient au fost adaugate cateva din fotografiile dragi decedatului si date biografice care faceau referire la o serie de calatorii intreprinse de Lea in timpul satisfacerii stagiului militar.

Fiul mortului, Kevin, in varsta de 48 de ani, a hotarat apoi sa arunce cutia in Canalul Manecii, la jumatatea distantei dintre Franta si Marea Britanie.

La scurt timp, recipientul, purtat de valuri, a ajuns la tarm in Olanda, unde tatal si fiul au devenit peste noapte extrem de populari.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.