In materie de jucarii, cei mici sunt specialisti si, pentru ca si-au luat rolul in serios, i-au scris lui Mos Craciun inca din luna noiembrie.
Cand vine vorba de ce-si doresc micutii din Statele Unite, parintii nu mai tin cont nici de criza financiara, nici de bugetul alocat perioadei de sarbatori.

Astfel incat reprezentantii magazinelor cu jucarii au intocmit o lista cu cele mai cautate produse, pentru care se fac chiar si rezervari, informeaza TimesOnline

Pe primul loc in topul preferintelor se afla papusa Elmo Live (88 euro)

Elmo Live este fara indoiala cea mai ceruta jucarie anul acesta. Papusa poate sa stea picior peste picior, sa rada, sa spuna glume sau povesti. Elmo are senzori pe toata suprafata corpului, asa ca daca o strangi de nas, stranuta, iar daca o gadili, rade.

2. Chou Chou “My first tooth” doll (50 euro)

Papusa imita perfect un bebelus caruia ii cresc dintii. Plange pana cand obrajii i se inrosesc si rade atunci cand te joci cu ea.

3. Pleo Robotic Dinosaur (295 euro)

Dinozaurul Pleo are la baza o tehnologie avansata si ii poate detrona cu usurinta atat pe Elmo, cat si pe Chou Chou Doll. Pleo este o jucarie care “creste” odata cu cel care il detine. Producatorii vorbesc chiar de “personalitate”, atunci cand se refera la micutul dinozaur. Astfel, Pleo este vesel atunci cand te joci cu el si devine deprimat daca nu ii acorzi atentie. “Pleo are personalitate si este foarte aproape de un animal adevarat. In functie de comportamentul copiilor, Pleo poate deveni un animal vesel sau poate fi deprimat. Este jucaria perfecta pentru copiii bolnavi de cancer sau de alte boli similare, care nu pot avea un animal adevarat”, spune unul dintre producatori, intr-un clip de prezentare.

4. Dance with me Tellytubby (60 euro)

Tellytubby este un robotel verde si simpatic. Copiii pot dansa impreuna cu jucaria, pot rade si se pot distra.

5. Ben 10 Deluxe Omnitrix (18 euro)

6. In The Night Garden Upsy Daisy and her bed (48 euro)

Upsy Daisy este vedeta unui desen animat difuzat de postul american BBC. Jucaria vine echipata cu un patut, care o leagana pentru a putea dormi mai bine noaptea.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.