A vrut sa fie mai frumoasa si a ajuns un monstru. O femeie din Coreea a "descoperit" o noua tehnica de chirurgie estetica, inlocuind astfel botox-ul cu uleiul de gatit, informeaza Telegraph.co.uk.
Obsedata de chirurgia plastica, Hang Mioku, in varsta de 48 de ani, a facut prima operatie estetica la varsta de 28 de ani. Intre timp, femeia s-a mutat in Japonia, unde a repetat procedura de mai multe ori. Pentru ca numeroasele interventii chirurgicale au dus pana la urma la desfigurarea ei. Miouku a apelat la numerosi specialisti in chirurgie estetica, insa toti au refuzat sa o ajute pe motiv ca obsesia sa pentru chirurgia estetica este in mod cert rezultatul unei probleme psihice. Cu toate acestea, femeia a gasit intr-un final si un medic care s-a oferit sa-i dea cateva doze de botox pe care si le-a injectat de una singura in fata


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.