Lupta pentru suprematia pe piata cazinourilor din provincia chineza Macao a ajuns in adincuri. Guvernul provinciei a semnat un acord pentru crearea statiunii de lux "Orasul Viselor", care cuprinde un impresionant cazinou subacvatic, cu o capacitate de 450 de mese de joc si 3.000 de jocuri mecanice.

Potrivit unui comunicat al companiei care a obtinut proiectul, Melco Group, jucatorii asezati la mese se vor putea relaxa uitindu-se prin ferestrele cazinoului la pestii care inoata. Proiectul, in valoare de un miliard de dolari, include si un hotel cu 2.000 de camere, un mall si o sala de spectacole cu o capacitate de 4.000 de locuri. Statiunea va fi construita in regiunea Cotai, iar investitorii spera sa devina o replica chineza a celebrului "Bulevard al pierzaniei" din Las Vegas. Lucrarile vor incepe in vara, iar deschiderea a fost programata pentru anul 2008.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.