In contextul actualei crize financiare care a lovit intreaga lume din ce in ce mai multi oameni apeleaza la gesturi disperate pentru a-si salva economiile de-o viata. De la ursuletul de plus, la cosul cu rufe murdare, afla care sunt cele mai bizare locuri in care stau deoparte "banii albi pentru zilele negre".
  • In "cutiuta cu minuni" a femeilor
Barbatii nu umbla niciodata prin lucrurile femeilor de teama sa nu descopere cine stie ce extraterestri. Pentru ei lucrurile femeilor sunt mult prea complicate si nu ar umbla acolo nici in ruptul capului.

  • In dulapurile din baie
De obicei, cam toata lumea are dulapuri care sa ascunda tevile din PVC care trec prin baie, sau oglinzi de diferite dimensiuni. Poti pune foarte usor banii in spatele tevilor si cea mai eficienta metoda ar fi si sa uiti de ei pentru o vreme. Si functioneaza, pentru ca de cele mai multe ori iti amintesti exact cand ai nevoie urgenta de bani.

  • In interiorul cilindrilor sau al bastoanelor
Ascunde facturile si economiile de pe carduri in bastoane sau cilindri. Ruleaza-le usor si apoi pune capacul. Nimeni nu s-ar gandi ca ai putea avea ceva bani in tija de agatat prosoape din baie.

  • In mansarda
Daca aveti un pod, ascundeti-va banii acolo. Acoperiti-i bine, si ascundeti-I in cel mai ascuns colt pentru ca tentatia va va incerca de nenumarate ori, iar podul nu este un loc unde mergeti in fiecare zi. Toata lumea stie cat de inspaimantatoare sunt podurile si mansardele.

  • In sulul de hartie igienica
Multi oameni recunosc ca au folosit acesta metoda. Nimeni nu banuieste ca ar putea fi bani acolo. Insa aveti grija sa nu foloseasca cineva sulul si din greseala sa va scape banii in closet.

  • In cutiile de prajituri
Pentru cei care sunt mai de moda veche, cea mai buna metoda ar fi in borcanul cu prajiturele al bunicii. Uneori copii dau iama in el, dar de cele mai multe ori, adultii nu banuiesc ce 'bunatati' se ascund in el.

  • In recipiente false de scurgere
Metoda aceasta este aplicabila pentru cei care au macar cateva notiuni de baza in domeniu. Poti pune in garaj o teava de scurgere dar la baza ei, poti face o ascunzatoare pentru bani, care nu se vede cu ochiul liber. Ai insa grija cand vine ploia sa nu lasi banii acolo.

  • In cosul de rufe murdare
Cel mai bun loc pentru a ascunde de bani este in cosul de rufe murdare. Multi fac acest lucru, insa aveti grija tot dumneavoastra sa fiti cel care duce lucrurile la spalatorie.

  • In plicuri
O foarte eficienta modalitate de a ascunde de bani este de a-i pune intr-un plic si apoi in spatele mobilei sau in partea de jos a sertarelor ori in spatele cartilor din biblioteca. O alta metoda pe care o testam inca din copilarie este sa ascunzi banii chiar in interiorul cartilor. Doar asigurati-va ca stiti in care carte i-ati pus si ca nimeni nu o sa imprumute cartea.

  • Printre plantele artificiale
Cine ar vrea sa se uite intr-o vaza de plante artificiale sau cui ii trece macar prin cap sa miroasa o floare de plastic. Poate doar celor care isi ascund si ei economiile in astfel de locuri. Puteti sa le puneti sub invelisul care tine florile si nici lumina soarelui nu va stii unde va tineti ascunsi banii.

  • In cutiile de conserve
Dupa ce mancati continutul pastrati cutia cu tot cu capac. Pun pariu ca nimeni nu ar banui ca acolo va ascundeti economiile. Sau puteti proceda cum faceam in copilarie cu scrisorile si lucrurile pe care le consideram de „maxima securitate": le puteti pune intr-un mic cufaras si le puteti ingropa in gradina. Succesul este garantat.

  • In interiorul unei rame foto
Poti ascunde banii in interiorul unei rame foto sau in spatele unui tablou atarnat pe perete. Nimeni nu ii va arunca mai mult decat o privite. Aveti totusi grija ca tabloul sa nu fie foarte interesant. Si nici eventualii hoti care va vor prada casa nu vor fi tentati sa caute in spatele unui tablou de familie, ingalbenit de vreme.

  • In aspirator
Unii oameni au idei care ne lasa cu gura cascata. Cum ar fi spre exemplu sa ascunda banii in spatele sacului de la aspirator. Nimanui nu-I place sa-si vare nasul acolo.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.