Mic la stat, dar mare la sfat. Intr-un top al celor mai scunzi presedinti ai istoriei moderne, actualul presedinte al Frantei, Nicolas Sarkozy, detine o pozitie nu tocmai magulitoare.
Pentru ca nu se poate lauda cu o statura de invidiat, la cei 1,62 metri ai sai, liderul de la Paris a apelat la un truc. Poarta pantofi cu o toc special, care il inalta, cu nu mai putin de sapte centimetri. Incaltarile-minune sunt realizate de un maestru pantofar din Sevilla, acelasi care se ocupa de ce poarta in picioare celebrul actor Tom Cruise.

Pantofarul din Sevilla si-a dezvoltat o adevarata afacere din incaltarile cu talpa secreta si toc de sapte centimetri, destinati barbatilor nu tocmai dotati din punct de vedere al inaltimii. Incaltarile in cauza nu sunt tocmai ieftine, cu toate acestea barbatul se lauda ca are peste 50.000 de clienti, potrivit "LaStampa", citat de Agerpres. Pentru sume intre 100 si 250 de euro, clientii interesati pot avea unul dintre cele 67 de modele, la domiciliu, in mai putin de 48 de ore. ''Produsele noastre sunt perfect adaptate retelei, care ofera anonimatul pe care il doresc clientii nostri, deoarece pentru un barbat este greu sa recunoasca faptul ca vrea pantofi care sa-l faca sa para mai inalt'', declara afaceristul.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.