Olandezii se vor putea bucura din nou de fumatul in spatiul public, datorita unei bauturi din ierburi cu aroma de fructe care, potrivit producatorilor, ofera aceleasi senzatii ca o tigara obisnuita, anunta DailyMail.

"Tigara lichida", botezata Liquid Smoking, va fi lansata in Olanda pana la Craciun. Produsul chiar daca nu contine nicotina, ci un amestec de plante din Africa de Sud, are proprietati similare cu cele ale nicotinei, dand o senzatie de relaxare.

Potrivit directorului executiv al United Drinks and Beauty Corporation, Martin Hartman, Liquid Smoking contine mai putin de 21 de calorii si pretul unei cutii va fi de 1,5 lire in magazine si 2 lire in baruri si cluburi.

Martin Hartman a adaugat ca nu va exista o limita de varsta pentru cumparatori, dar ca nu ar trebui consumata de persoane sub 15 ani.

"Liquid Smokind ii va ajuta pe dependentii de nicotina sa se relaxeze cand calatoresc mult cu avionul sau trenul sau cand se afla in restaurante sau baruri", a continuat el.

Organizatiile antifumat sunt preocupate de continutul ridicat de cofeina din acest produs si critica ambalajul produsului, care potrivit grupului incurajeaza fumatul.

Click aici pentru poze cu Liquid Smoking.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.