Mexicanul Manuel Uribe, in varsta de 43 de ani, nu se mai ridicase din pat de sase ani, inainte de a-si uni destinele cu de partenera sa, in varsta de 38 de ani, relateaza Newsvine.com

Barbatul a fost transportat la eveniment cu un camion in care s-a improvizat un pat, decorat special pentru nunta, fiind "escortat" pe drum de doua patrule de politie.

Pe toata durata petrecerii, doctorii l-au supravegheat indeaproape, asigurandu-se ca Manuel respecta dieta pe care o urmeaza in prezent.

Nunta, la care au luat parte 400 de invitati, a fost urmarita cu atentie de mass-media si va constitui subiectul unui documentar realizat de postul de televiziune Discovery.

Fostul mecanic auto a castigat recordul Guinness in 2006, cand atinsese greutatea de 540 de kilograme. De atunci, el a slabit in jur de 250 de kilograme, cu ajutorul prietenei sale, pe care a cunoscut-o in urma cu patru ani.

"Acum ca am o sotie, pot forma o familie si pot avea o viata fericita", a declarat Manuel jurnalistilor prezenti la fericitul eveniment.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.