Ultimele trenduri in materie de arhitectura si urbanism din Romania sunt colectionate in a opta editie a Bienalei de Arhitectura Bucuresti.
Cei interesati de arhitectura si design sunt invitati sa participe la opt expozitii si trei conferinte de arhitectura care se vor desfasura, in acest weekend, in cadrul celui mai mare eveniment de gen din Romania, Bienala de Arhitectura Bucuresti. Evenimentul se desfasoara intre 25 octombrie si 15 noiembrie. Cel mai interesant eveniment pentru marele public este chiar concursul de arhitectura, expozitia organizata la Galeria MNAC etajul 3 al Teatrului National, cu lucrarile selectate pentru concurs, oferind un tablou destul de complet al ultimelor inovatii in materie de urbanism si arhitectura.

In afara de casele propriu-zise sau cladirile de birouri, cele mai originale proiecte sunt concentrate asupra spatiilor de la periferia civilizatiei, cum sunt satele de romi din zona Targu-Mures, care au beneficiat de un astfel de proiect de reabilitare.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.