Printre griji financiare si formate tv cuminti, o idee a suedezilor a reusit sa surprinda lumea la Mipcom: ea intoarce omul cu 40 de milioane de ani in urma.
Opt oameni intr-o jungla africana cu un singur obiectiv: sa traiasca precum niste gorile. Viitorul televiziunii se indreapta spre trecut: fiindca cel care va castiga acest show va trebui sa involueze 40 de milioane de ani si sa se transforme intr-o autentica primata - va trebui sa manance ca ele, sa se lupte si sa-si dispute rolul de mascul dominant.

Pentru moment, acest format suedez a acaparat toata atentia la editia actuala a Mipcom, unul dintre cele mai importante evenimente pentru piata audiovizuala mondiala, care se desfasoara zilele acestea la Cannes. Televiziunile si companiile producatoare din toata lumea s-au adunat aici pentru a vedea daca mintile cele mai indraznete din zona tv mai sunt in stare sa surprinda telespectatorii.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.