Elefantii africani dintr-o rezervatie naturala din Kenya au fost echipati cu cartele SIM pentru telefonul mobil care trimit mesaje text jandarmilor atunci cand animalele ies din rezervatie si ajung in campurile cultivate de sateni, informeaza Daily Mail.
Elefantii ies deseori din rezervatie si ajung pe campurile cultivate ale satenilor, mancand din recolta acestora. De aceea, angajati ai Kenya Wildlife Service au fost nevoiti sa impuste cinci elefanti care au distrus mai multe recolte. Un grup de activisti din Kenya, care lupta pentru salvarea elefantilor, a venit cu ideea mesajelor telefonice pentru a-i salva pe elefantii africani, care sunt pe cale de disparitie.

Astfel, fiecare elefant din rezervatia Ol Pejeta a primit cate o zgarda pe care a fost fixata o cartela SIM pentru telefonul mobil, care trimite automat mesaje text jandarmilor in momentul "evadarii".


Despre autor:

Green-Report

Sursa: Green-Report


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.