Presupusa sora a Regelui a convins un judecator din Memphis sa redeschida dosarul mortii starului.
Alice Elizabeth Tiffin, care si-a schimbat recent numele in Eliza A. Presley, sustine ca are dovezi potrivit carora Elvis nu a murit in 1977.

Pentru a-si sustine afirmatiile, femeia a prezentat Tribunalului din Memphis un plic care i-a fost trimis chiar in acest an si care poarta urmele ADN ale lui Jessie Presley, un pseudonim despre care se crede ca era utilizat de Elvis, relateaza portalul MyFOXMemphis.com. Eliza A. Presley a prezentat un plic lipit cu saliva lui Jessie Presley pentru a-l convinge pe judecatorul din Memphis sa redeschida cazul averii lui Vernon Presley, tatal celebrului cantaret.

De altfel, desi judecatorul a acceptat sa ia aceasta masura, el a tinut totusi sa sublinieze ca misiunea lui se refera doar la redeschiderea cazului unei averi si nu a confirmat pretentiile celei care se auoproclama sora lui Elvis. In ciuda faptului ca, cu numai o zi inainte de pronuntarea unei sentinte in acest caz, propria ei mama a negat cu vehementa ca ar fi avut vreo aventura cu tatal "Regelui", Eliza continua sa sustina contrariul, cerand partea ce i se cuvine din averea lui Vernon Presley.