Doi soldati rusi aproape ca au pierdut retragerea unitatii lor din Georgia miercuri, pentru ca au petrecut noaptea intr-o celula, incercand sa-si revina din betie, a informat politia georgiana, relateaza NewsIn.

Soldatii au fost predati de politia georgiana armatei ruse la punctul de control din Karaleti, cu doar cateva ore inainte de inceperea retragerii.

Un ofiter de politie georgian a declarat ca soldatii au fost retinuti marti noapte, cand mergeau cu o masina in regiunea Kareli din Georgia. Potrivit sursei, cei doi erau in stare avansata de ebrietate . In momentul arestarii au intrebat "Unde suntem?".

Marat Kulahmetov, comandantul fortelor ruse de menintere a pacii din zona de conflict georgiana, a inceput sa-i injure pe soldati in timp ce erau depasiti de coloana in retragere, potrivit corespondentului Reuters.
Kulahmetov venise sa supervizeze retragerea trupelor ruse din "zonele de securitate" adiacente Osetiei de Sud si Abhaziei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.