Potrivit China Nutrition Society, un institut de cercetare sustinut de ministerul chinez al Sanatatii, laptele de iac este mult mai bogat in aminoacizi, calciu si vitamina A decat laptele de vaca. "Este foarte natural, organic, pur si de o inalta calitate", a explicat pentru publicatia britanica Ding Pengcheng, de la compania Treasure of the Plateau Yak Milk, singura intreprindere moderna de prelucrare a laptelui din regiunea autonoma chineza Tibet. In urmatorii ani, compania va cheltui milioane pentru a-si face reclama pe piata interna dar si pe cea externa, cu ajutor banesc de la stat. E drept, compania trebuie sa ia masuri foarte serioase pentru a se asigura ca produsele sale sunt la cele mai inalte standarde, dat fiind scandalul laptelui contaminat care a afectat peste 50.000 de bebelusi din China, insa pe termen lung temerea publica fata de produselel lactate ar putea creste vanzarea unui produs exclusivist - asa cum se vrea laptele de iac.
Despre autor:
Sursa: Ziua
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Ce planuri are PKO Bank în România: cea mai mare bancă din Polonia are active...
Sursa: futurebanking.ro
-
Sumă record cheltuită de utilizatorii OnlyFans în 2024. Câți bani au ajuns la...
Sursa: wall-street.ro
-
FRENVI, compania care îți pune pe masă tacâmuri sustenabile și comestibile
Sursa: green.start-up.ro
-
Românca Alina Sabău, antreprenoare în fashion de lux, va deschide un nou...
Sursa: retail.ro
-
Ideea simplă care digitalizează un domeniu blocat în timp | Cum funcționează...
Sursa: start-up.ro
-
Makaveli își retrage candidatura la Primăria Capitalei și o susține pe Anca...
Sursa: kudika.ro
-
Tot ce trebuie să știi despre RODIE, fructul-minune cu multiple beneficii...
Sursa: garbo.ro